torstai 22. joulukuuta 2011

Jouluja kaikille!

Ääk en voi uskoakkaan, että on mennyt taas yksi vuosi! Vastahan yhdessä juhlistettiin vuotta 2011 ja nytkö se on jo vaihtumassa? Noh ei mikään muu auta kun totuttaaa itsensä siihen ajatukseen, kun kerran treenilomakin alkoi..Tänään oli siis viimeiset treenit ennen joulua ja onhan se outoa ku ei kolmeen päivään nändä toisiamme, sen mukaiset hyvästelytkin oli äskön! :) <3

Koko treeni kuunneltiin erilaisia joululauluja, mitä Riina aina valitsi meille. Tonttulakkeja kellään ei ollut päässä, vaikka eilen oltiinkin puhuttu, että vois pistää :D Loppuverkka Heiccutontun johdolla ja sitten oli hyvä fiilis lähteä pienelle lepotauolle. Treenien lopuksi jaettiin toisillemme joulukortteja ja pikkuyllätyksiä! :)

Treenien jälkeen päätettiin lähteä yhdessä, kuitenkin melko vajaalla porukalla syömään kiinalaiseen ravintolaan, Malmille :D Se oli sitten pienimuotoinen kauden päättäjäinen/pikkujoulut, kun ei kumpiakaan oikein ehditty järjestämään missään välissä. Hyvä ruoka kuitenkin kelpasi vallan hyvin, seura oli sitäkin parempaa.

Kaikkien niiden ruoka-annosten jälkeen istuskeltiin ja juteltiin, kunnes meitä kehotettiin rupeaa maksamaan, kun paikka oli menossa kiinni! Pitkien hyvästelyjen jälkeen päästiin lähtemään koteihimme päin, mutta Lissukan kanssa lähdettiin pienelle koeajolle, ku se oli päässy inssin tiistaina ykkösellä läpi(WOHOOO)! Minttu oli todistamassa tätä parin kilometrin matkaa :D Päästiin perille asti ja autokin säilyi ehjänä..Sitten taas hyvästelyjä ja matka jatkui nyt kohti Mintun kotia..sitten taas hyvästelyjä ja vihdoinkin mäki pääsin kotiin asti!
Nyt kyllä tuntuu omituiselta..vatsa täynnä mutta olo tyhjä?.... No heei onneksi treenit taas jatkuu 26 päivä ja ruvetaan tekemään toivottavasti vähän enemmän sitä kevään ohjelmaa! Eli mitään pitkää joululomaa meillä ei ole. Joulun ja uuden vuoden välissä treenataan aika paljon, että ohjelmaa saataisiin kasattua mahd. paljon, mutta hyvä niin, mitä muutakaan tekemistä meillä olisi jos ei treenejä ;D ..säälittävää..

Mut nyt toivotan hyvää joulua kaikkien Krisujen puolesta! Nauttikaa!


-gali-

1 kommentti:

  1. Kauhee ku ootte kasvanu nii paljon! ootte jo nuoria naisia eikä pieniä possupulliaisia niinku ennenvanhaa! Hui! Elkää kasvako enää ja nauttikaa jv:stä munki puolesta. Tuun taas stalkkaa pian teiän ohjelmaa:) pusuin Janni

    VastaaPoista