perjantai 27. tammikuuta 2012

In our Element


Vaikka meidän mielissämme kristalli tuleekin aina olemaan joukkueemme symboli, päätimme vaihtaa nimemme tänä keväänä. Uutta nimeä on pohdittu siitä lähtien kun vaihdoimme Eliseen, mutta vasta nyt uskalsimme toteuttaa muutoksen. Vihdoin löysimme nimen, joka tuntui meille sopivalta ja merkitykselliseltä. Muutos tuntui nyt sopivalta myös siksi, että lähdimme tähän kevääseen alusta asti erilaisella asenteella ja puhtaalta pöydältä. Kisoissa meitä ei siis enää kuuluteta matolle Kristalleina, vaan uusi nimemme on Element.

Element tarkoittaa suorana suomennoksena yksinkertaisesti elementtiä. Ja voimistellessamme me olemmekin elementissämme, niinkuin lintu on elementissään lentäessään ilmassa.

Element = The situation in which you are happiest and most effective.

Kevään ohjelmammekin yksi elementeistä on ilma. Teemamme on nimittäin lähtöisin perhosesta -meille sopivalla tyylillä toteutettuna, tietenkin. Enempää emme tässä vaiheessa kuitenkaan vielä paljasta ;)






Uuden nimen lisäksi myös kokoonpanoomme on tullut uudistusta. Helsingin Kotkien Hämppiksistä tuttu kasvo, Minttu, liittyi perheeseemme ja matkustelee nyt Oulu-Helsinki-Oulu väliä viikoittain treenatakseen kanssamme. Minttu nimittäin asuu Oulussa ja opiskelee nyt toista vuotta Oulun Ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi. Patasten perheestä tuli enemmänkin vahvistusta joukkueeseemme; Eija-Leena Patanen a.k.a. Eitsu valmentaa meitä nykyään Riinan ja Pilvin apuna. Jannika taas joutui isänsä päätöksestä lopettamaan voimistelun.




Olemme koko tiimi todella innostuneita uudesta ohjelmasta ja tästä keväästä. Innostus on tuonut treenisalille hyvän ja motivoituneen tunnelman. Hyvän fiiliksen ansiosta harkkoihin on kiva tulla joka päivä ja halu kehittyä etenkin joukkueena, mutta tietysti myös yksilöinä, on älyttömän suuri. Ensimmäiset kilpailumme ovat aika varmasti kansainväliset kilpailut Rostovissa, Venäjällä, sillä kisajärjestäjät siellä vastasivat vihdoin viestiimme ja toivottivat meidät tervetulleiksi!




Tulevana viikonloppuna pidämme tehotreenejä Helsingissä, jotta ohjelma on vielä paremmassa kunnossa ensi viikon juniori-maajoukkueringinleirillä. Lauantain kuuden-tunnin treenin jälkeen menemme lisäksi vetämään ensiesiintymisen uudella ohjelmallamme Mintun papan synttärijuhliin!


Seenan ja Sallan Sairasosasto SSS kiittää ja kuittaa Laajasalon jäätävältä lattialta!

2 kommenttia:

  1. joutui isänsä päätöksestä lopettamaan? mitä ihmettä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihan vaan sen takia, että kun Jannika aloitti nyt syksyllä lukion, niin treenien ja koulutöiden määrä yhdessä on tosi iso, eikä koululle sitten välttämättä jäisi tarpeeksi aikaa ja energiaa. Ei mitään sen vakavampaa!

      Poista