torstai 15. joulukuuta 2011

Syntymättömyyspäivä pippalot!


Hejssaan!
Nooh..minä tässä taas päätin kirjoittaa vähäsen. Elikkä siis SM-kisojen jälkeisenä lauantaina oli Elisen joulujuhla ja samalla Elisen 90-vuotisjuhla. Näytöksen teemaksi oli valittu Liisa ihmemaassa ja meidän kohtaus syntymättömyyspäivän juhliminen.

Koko tanssi tehtiin alusta loppuun keskiviikon aamutreenissä ja aika hyvä siitä tulikin vaikka aikaa oli hyvin rajoitetusti! Heicusta tehtiin pupu ja Liisa sai olla Hatuntekijä, me muut sitten olimme hmm..kattiloita? :D Tehtiin siis liikkeitä välillä kattila kädessä taikka päässä :D Tanssi ehdittiin saada hyvään kuntoon, koska osa sarjoista oli viimekevään kisaohjelmasta ja yks tais olla keilaohjelmasta, keilojen sijasta käsissä vaan oli kattila :DD Tanssissa piti oikeasti pitää hauskaa, että se olisi joltain näyttäny. Tää oli ihanaa vaihtelua näin kisakauden jälkeen!

Tultiin myös mukaan lopputanssiin, mutta meijän osuus oli hyvin pieni, koska emme olleet mukana niissä yhteisharjoituksissa, kun kisakausi oli silloin vielä kesken. Tansssin lopuksi muodostettiin koko maton kokoiset numerot 9 ja 0.


Näytöksiä oli kaksi, klo 14 ja 17. Niiden välissä oli sopiva rako käydä hankkimassa Riinalle ja Pilville pienet kiitoslahjat. Siinä sitten juostiin minä ja Seena pää kolmantena jalkana ympäri stadia. Mutta siitä selvittiin, saatiin jopa lahjatki paketoitua eikä myöhästytty toisesta näytöksestä :) Sen näytöksen väliajalla meidät, junnumaajoukkue ja naistenmj palkittiin hyvästä menestyksestä. Noo..mikäs siinä edustaa lavalla joukkuetta semi edustavissa kuteissa..:D "missä on Heidi Marin?" "Se on tossa edessä toi pupu"
toki onnistuttiin tässäkin mokaamaan..minä ja sara lähettiin kävelemään vähän ennen aikoja pois ja vasta verhon takana huomattiin, ettei kukaan kävellyt perässä..juostiin sitten takas lavalle ja sit heti perään lähettiinki sitten taas kaikki yhdesssä pois :D

Huhhuh..nyt on siis se kausi paketissa ja kevääseen lähdetään täysin eri asenteella! Maanantaina treenien perään käytiin tosi hyvä keskustelu ja saatiin sanottua kaikki mikä on vaivannun nyt viimeaikoina itseään.

Yksi hyvä musaehdotuski on jo, kunhan siihen löytyisi vielä pieni lisäys, niin se olisi täydellinen! Eilen myös tehtiin pari uutta sarjaa..AAH en malta odottaa, että ruvetaan tekemään ohjelmaa kunnolla!
tässä vielä olisi tämä meidän tanssi! :)Valaistus oli hyvin voimakas eikä se sitten oikein ollut yhteistyössä puhelimen videokameran kanssa..

terkuin..kukas muukaan ku galina :)

6 kommenttia:

  1. Aah, toi tanssi on niin ihana! :D <3
    Valaistus on vähän pyllystä kyllä :/ ja kiva kun Julle tajus olla hiljaa ja sillei :DD

    VastaaPoista
  2. Videolla näytätte ihan pölhöiltä pikku muurahaisilta! <3 harmi etten päässy kattoo livenä :( luuuv juu

    VastaaPoista
  3. Vähän pölhöi pikku muurahaisii me ollaanki ;) Tota tanssii oli kyl nii hauskaa esittää!! Ja Janni ens kerralla sitte toivottavasti pääset :) Ootte ihanii Anza ja Janni ku seurailette tätä meijän blogii ja kommentoitte aina :)

    VastaaPoista
  4. Meetteks miss valentinee kevääl? (:
    Vai onks siel taas ees sitä ''isojen'' sarjaa;)

    VastaaPoista
  5. Eei me vissii olla menossa, koska ne kisat menee just silloi ku on äidinkielen yokirjotukset ja meistä neljä taitaa sen silloin kirjottaa... mutta ei siis edes tiedetä onko sitä meijän sarjaa :D

    VastaaPoista
  6. Vähän kiva tanssi!!! Mä tykkäsin tosta tanssista :)T: Yksi hämähäkeistä <3

    VastaaPoista