maanantai 2. elokuuta 2010

Uusia tuulia

Kesäloma alkaa olla lopuillaan, ja treenit ovat taas alkaneet parin viikon tauon jälkeen. Vaihdoimme seuraa Helsingin Kotkista Eliseen valmentajamme perässä. Eliseen perustetaan muutaman vuoden tauon jälkeen taas joukkuevoimistelu puoli ja uudessa seurassa saamme toivottavasti paljon apua uusilta ihmisiltä ja lajin tuntijoilta. Päätimme myös, ettemme kisaa nyt syksyllä 2010, vaan keskitymme kehittämään heikkouksiamme sekä hoitamaan vähemmälle huomiolle jäänyttä opiskelua. Cecilia ilmoitti Italian matkan jälkeen, että hänen motivaationsa ja aikansa eivät enää riitä kaikkeen, ja voimistelun täytyy valitettavasti jäädä (we miss you honey!).

Nyt olemme ahkerasti etsineet keväälle musiikkia, ja jokunen hyvä ehdokas on jo löytynytkin. Riina ideoi koko ajan uuteen ohjelmaan liikkeitä ja treeneissä lähinnä kuntoilemme.

PS. Poistimme meidän nettisivut, sillä niiden muokkaaminen on hyvin vaikeaa. Blogin päivittäminenkin on paljon helpompaa sekä nopeampaa ja täältä löytyykin kaikki tärkeimmät asiat.

-Seena&Galina

2 kommenttia:

  1. Miks vaihoitte taas seuraa?

    VastaaPoista
  2. Koska meijän valmentaja päätti alkaa valmentaa elisessä ja seurattiin perässä ku haluttiin että se edelleen valmentaisi meitä :)

    VastaaPoista