sunnuntai 8. elokuuta 2010

Hui hai!

Oikein mukava sää jyllää nyt täällä Helsingin yllä!
Tässä ollaan nyt muutama viikko jo treenailtu ja se on alkanu taas rutinoitua kesän tauon jälkeen.
Tänään oli luvattu superaurinkoista ja lämpöstä päivää, nii käytiin muutaman krisun kanssa Uimastadikalla ennen treenejä. :)
Treeneissä oli tänään vieraileva tähti - nimittäin Kekku! Oli aivan mahtava nähä, koska edellisen kerran nähtiin Kekku siellä Italiassa (matka meni loistavasti ja oli aivan mahtava kokemus - siitä tulee ehkä myöhemmin erillinen teksti :)) Treeneissä ollaan nyt tehty viikko tai kaks kaikenlaisia liiketekniikoita ja lihaksia.
Tänään myös kuultiin, että esiinnytään Taiteiden Yössä siellä perus Espan lavalla, missä ollaan esiinnytty jo monen monta vuotta! (muistan varmaan vieläki sen ekan esiintymisen siellä..?) Joten treeneissä muunnettiin meidän tanssia sinne Taiteiden Yön esiintymiseen ja sitten tuleviin muihinkin esiintymisiin! :)

Ja vitsi toi sää! Ei voi muuta sanoa, kun tervetuloa pimeät ja sateiset syysillat taas.. Ilosesti oltiin kotia päin käppäilemässä, ku yllättäen bussimatkalla nous kauheet pilvet ja tuli ihan törkee pimeys :O Kunnon "Sata salamaa iskee tulta ja koko maailma räjähtää!" Salamit vaan välkky ja ukkonen paukku. Ja sitte ku kävelin bussipysäkiltä kotia, nii iskipä sitten ihana kaatosade päälleni! Olin ihan litimärkä ku pääsin kotiin!
Jos tää syksy nyt tästä sitten alkaa, nii pakko laittaa tähän loppuun muutama oikein mukava kesäkuva! :)


Ah, Suomen luonto ja kesä on niin kauniita! :) Kuva otettu jossain päin Saimaata, kun oltiin kattomassa Pohjois-Euroopan suurimpia kalliomaalauksia :)


Kesä ilman piknikkejä on huijausta! ;)


Lizzien mökiltä otettu kesäinen kuva Seenasta ja Sarasta :)


Kesäfiiliksillä Antsa..

3 kommenttia:

  1. Heii päivitystä! (; Onko teihin tullu uus tyttö? :o

    VastaaPoista
  2. Joo meille tuli Heini joka oli voimistellut ennen VVS Cinerassa, mutta siirtynyt kesällä eliseen rytmisen puolelle, mutta tuli meihin kokeimaan kun me siirryimme eliseen :)

    VastaaPoista