tiistai 22. maaliskuuta 2011

Showtime!

Hejsaan kaikki!

Tää on (pakko kai tunnustaa) eka kerta ku ite henk.koht. kirjotan meijän blogii.. :o Toi kyl täytyy korjata mut siis asiaan! ;)

Puvut on nyt readyt ja niist tuliki just sellaset ku oli tarkotus. Kangas (se koralli) löyty ulkomailt ja lopputulos nyt ku mukan on viel kaikki ne blingit strassit ni on kyl totta puhuen magee!


Kisat Tampereel oli oikeestaan fliikseltä hyvä alotus kisakaudelle ja siin saatii purettuu ainaki se ihan päällimmäinen odotus kisaamiseen. Todellaki tätä on odotettu ja oli vaikee kuvata tunnetta ku lauantaina kisattiin for the very first time! Kuitenki virheit ja vähä tyhmii mokii oli ekana päivänä sen verran et se näky sit pisteis, etenki suorituspisteiden osal.

Sunnuntain kuitenki parannettiin, saatiin siihen viel lisää ilmasuu mukaan ja yleisesti suoritus oli eheempi ja parempi kokonaisuutena. :) Pisteet oli siis myös luonnollisesti korkeemmal sunnuntain mut koska meijän ohjelmas oli muutama kielletty liike ni se verotti taiteellisii kuullemma ainakin pisteellä. Tuli ihan yllätyksenä toi, ku ollaan työstetty nostoi ja saatu ne toimii, eikä ollenkaa siin oo tullu mieleenkää et näit kyseisii nostoi ei siis naistensarajas oo sallittuu tehä :D Mut nyt tilanne on siis toinen ja uusia idiksiä kehis! ;)

Eläytyminen yleisön edessä nukkena kauhutalossa oli mageeta(mutta vielä hyvin vaikeaa) ja nyt on oikeestaan ohjelmaan paremminki sopiva nosto, mikä saatiin kehitettyä Heicun päälläseisonta- kohdan tilalle.

Kultamitsku lunastettiin nyt anyways TUL:n piirist ja saatiin myös ensimmäinen seura mitalli Eliselle jv puolelta.

Today saatiin oman seuran tuomari paikalle treeneihin ja paljon saatiin myös aikaan! Eli jotain aivan uutta ois luvassa, ei täs ainakaa ideoista oo pulaa :D Tosiaan molempia nostoja on nyt kokeiltu ja muokkailtu ja vielä jatkuu mut pääpiirteittäin on selvil mitä meinataan näyttää.


Lisää kuvia tulossa omalla postauksella!

-Sarque ;)



















15 kommenttia:

  1. Teil on tosi tosi tosi nätit puvut! ;))

    VastaaPoista
  2. Eiks teitä oo enää yheksää?

    VastaaPoista
  3. Ihmettinkin jo eka päivänä, että miksi teillä on tuollaisia nostoja. Ilmeisesti valmentajanne eivät olleet näistä sääntömuutoksista aivan tarkkaan perillä. Luulenpa, että niin on monella muullakin joukkueella.

    VastaaPoista
  4. siis mitkä nostot oli kiellettyjä ja mitkä asiat niistä teki kiellettyjä teillä? olkaa kilttejä ja vastatkaa pian :)

    VastaaPoista
  5. on meitä yhdeksän, mutta heinille oli tullut juuri ennen palkintojenjakoa yhtäkkinen vatsakipukohtaus että se meni pukkariin makaamaan ja siksi puuttuu tuosta kuvastakin :( ja siis alkunostossa kohta jossa 4 tyttöä roikkuu parin selässä suorana pää alaspäin oli kiellettyä, koska vain 1/3joukkueesta saa tehdä liikkeen missä pylly on pään yläpuolella. ja toinen oli kohta missä heidi pyöriisivariasennossa päällään. säännöissä lukee tuo kohta hyvin epäselvästi, mutta siis kaikki päällä- käsilläseisonnat ovat sm-sarjassa kiellettyjä. Mutta lauantaina näistä ei miinustettu mitään ja vain yksi tuomari oli huomannut nämä ja ottanut puheeksi finaalisuorituksen jälkeen, jolloin he joutuivat avaamaan sääntökirjan ja tarkistamaan asian.myöskään tuomarit jotka ovat käyneet katsomassa ohjelmaa eivät olleet huomanneeet näitä. Eli ei meilläkään ollut tullut mieleenkään että niissä olisi jotain sääntöärikkovaa, vaikka epäiltiin kyllä muutamasta muusta liikkeestä sitä että meneekö peppu pään yläpuolelle vai ei. Mutta nyt ollaan muokattu näitä nostoja eli jatkossa ei tälläisiä hulluja miinuksia pitäisi saada! :)

    VastaaPoista
  6. Harmi etten ehtinyt tullareissa teitä nähdä, niin jäi ne teidän vanhat liikkeet näkemättä, kuulostaa nimittäin hienoilta vaikka kiellettyjä olivatkin :D Kumpa nyt jossain tulevissa kisoissa ehtisi teidät sitten nähdä (; Tsemppiä kauden tuleviin kisoihin!

    VastaaPoista
  7. mutta illuusiossahan menee peppu pääs yläpuolelle :D epäselvääää! ja kun nuo oli just parhaat kohat teiän ohjelmasta :)) toivottavasti keksitte uudet kivat jutut!

    VastaaPoista
  8. kiitos kiitos! :)
    ja siis joo tuo sääntö on epäselvä mutta jotenki se on niin ettei saa siihen asentoon pysähtyä, että pitää olla ohimenevä liike. ja meillä kun pysähtyivät joksikin ajaksi. MEkin pidettiin niistä mutta nyt uusista pidämme oikeastaan enemmän :) alkunoston alastuloa vaan muutettiit mutta toinen kohta meni aivan uusiksi. toivottavasti pidätte :)
    terkuin: krisut

    VastaaPoista
  9. Ah, nuo puvut on ihan herkut <3 Ja tesmppiä tyttäret, mää en ainakaan yhtään epäile ettettekö saa kohtia paikattua ja vielä paremmiks! Ohjelma on kokonaisuuessaan ihan huippu eikä kaau pariin nostomuutokseen! :)
    - Minttu

    VastaaPoista
  10. hei onks jossai näkyvis teihän ohjelmasta/ohjelmista videoita ? (= ja ihanat puvut !

    VastaaPoista
  11. vähän hieno se nosto missä te heitätte sen yhden tytön ja päästätte ylhäällä irti! onko siinä tullut ikinä mitään mokaa, että se tyttö olis lentänyt sieltä alas väärin? :))))

    VastaaPoista
  12. joo upeet uudet nostot ootte saanu viime viikosta aikaan, just toi heitto! vielä noin nopeella aikataululla! ootteko harjotellut sitä joskus ennen? siis en ymmärtänyt teidän pisteitä ollenkaan, ne tekniset!? ja muut myös, eihän teillä ollut tänään edes mitään suuria mokia?? ette olis kyllä kuuluneet viimeisiks mitenkään!

    VastaaPoista
  13. Vielä ei oo missään videota, mut eiköhän sellanenkin vois jossain vaiheessa ilmestyä. Tehtiin tota nostoa ihan ihka ensimmäistä kertaa tän viikon tiistaina, eli ei, sitä ei oo treenattu aiemmin :D Aluks Heidi (jota siinä heitetään) tais lentää vatsalleen alas, mut ei meijän stuntman vähästä hätkähdä!

    Mekään ei aivan voida käsittää noita pisteitä, kyllähän jotain mokia tuli, esim. ristaria ei saanut yksi kiinni, mutta silti tosi hämmentynyt olo kieltämättä kyllä nyt.

    VastaaPoista
  14. Hahhaa myönnetään, mahaplätsi on ihan okei :D Ja seuraavat kaksi viikkoa on niin tulemaan ohjelman kimpussa kui suinkaan. Mut se on ollut niin ihana nähdä ja kuulla kui pidätte, kiitos! :) pisteet tosin on ollut vessanpönttö tavaraa, ei siis täysin kyllä ymmärrä mistä nuo päätä huimaavat pisteet pongahtavat. -heicunceicun

    VastaaPoista
  15. tsemppiä tytöt! näytätte taitoa vauhtia ja monipuolisuutta ohjelmassa, sielä on sairaan vaikeita osia! harmi ettei suomessa arvosteta sitä ja huomioida että se tuo tietty omat vaikeutensa suorituksen täsmällisyyteen, vaikka liikkeet osattaiskin hyvin. tuntuu että arvostetaan sitä että tehdään hitaassa temmossa helppoja a-osia ja tuodaan näyttävyys sitte teeman ja nosto yms kikkojen kanssa.. Ulkomaan kisoissa vois teidän arviointi olla ihan toinen..

    VastaaPoista