keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Esiintyminen, jos toinenkin!

Heipä hei jälleen!
Nyt on takana siis kevään ohjelman ensimmäiset julkiset esiintymiset.
Käytiin siis 14.11 Espoossa rytmisen joukkuekilpailun SM-kisoissa esiintymässä sekä lauantaina 13.päivä Vantaalla jonkun jalkapalloseuran tapahtumassa.

Lauantaina oli siis ensimmäinen kerta kun esitimme kevään ohjelman julkisesti ja yleisönä toimi suuri joukko pikkufutareita. Kanssamme esiintymässä oli myös Meri Kontkanen ja Jouki Tikkanen. Esiintymistilasta ei voi oikein sanoa juuta, eikä jaata, mutta oli se sentään isompi kun Espan lava! :D Kaikkea ei oikein mahtunut tekemään ja esiintyminen jäi jotenkin hieman vaisuksi.

Sunnuntaina olimme Tapiola hallilla esiintymässä ja saimme hieman kisafiilis-tuntumaa isojen musalaitteiden, hallin ja yleisön kera. Tällä kertaa esiintyminen oli parempaa, mutta kommelluksilta ei säästytty. Tuli muutama törmäys ja joku liukastui matolla. Muuten oli hyvä fiilis mennä ja saimme paljon kehuja ohjelmasta! :)

Treenaaminen jatkuu samalla tavalla kuin aikaisemminkin, eli kotitreeniä, lenkkejä, venyjä, yms.

Kuvia ei valitettavasti viikonlopusta ole ja nyt tuli kiire treeneihin, joten kuulumisiin!

4 kommenttia:

  1. vähä teil on ikäeroo jos ootte 1992-1996 syntyneit ;o kuka on -96 ku ei teist kenestkää uskois niin nuoreks :::D ja ku kuitenkii kisaatte yli 16.vuotias. tsemppii tulevaa kauteeee! innol ootan teijän ohjelmaa ku ne on aina ollu NIIIN hyvii<3 =) ootteko muuten menossa viroon miss valentine kisoihin?

    VastaaPoista
  2. minkä tyylist ohjelmaa teilt on keväälle tulos ? ;)

    VastaaPoista
  3. Haha, joo Heini onki oikeestaan ainoo -96 syntynyt, muut on sit -92-94 :) Ei olla menossa miss valentineen koska ne menee Galinan ylppäri kirjoitusten kanssa päällekkäin, eikä siellä kuulemma taida ees olla meijän sarjaa tänä vuonna, koska ei oo osallistujia.
    Ohjelma on, hmmm... se on jännä! En tiiä uskallanko mitään vielä paljastaa :D Sitten keväällä näät :) Ja kiitos tsempistä!!!
    -Terkuin Seena

    VastaaPoista
  4. kiitti vastauksest ==) innolla odotan kuitenkii sitte kevättä ;)

    VastaaPoista