lauantai 20. maaliskuuta 2010

TUL:n aluekilailut, Korso



Eli nyt on jo ensimmäiset kisat takana ja seuraavat kolkuttaa jo ovelle.
Korsoon lähettii jo varhain aamulla ja osa tuli julkisilla ja toiset tuli kyydeillä. Nähtiin hallilla kaheksan aikoihin ja sitten alettiinkin jo lämppäämään harkkasuoritusta varten.
Harkkasuoritus meni ihan semihyvin, mutta siellä oli muutamia eriaikaisia kohtia, sekä itsevarmuutta puuttui liikkeistä. Mutta siitä oli hyvä jatkaa päivän virallisiin kisasuorituksiin, joita oli siis kaksi järjestelyiden vuoksi.
Kun oltiin laitettu meikkiä ja evästä naamaan, alettiin taas vähän lämmittelemään ennen alkumarssia. Sitten olikin jo marssi ja alettiin kunnolla lämppäämään päivän ensimmäiseen suoritukseen. Päivän ensimmäinen suoritus meni muuten hyvin, mutta hieman oli vielä eriaikaisuutta joissain kohdissa.

Sitten mentiinkin taas pukkariin vähän lepäämään päivän seuraavaa suoritusta varten. Ensimmäisen suorituksen jälkeen eräs herrashenkilö tuli puhumaan Riinalle ja he puhuivat pitkän tovin ohjelmastamme. Herra piti ohjelman tarinasta, joka suodattui yleisöön (tai ainakin hänelle) meiltä, myös koreografia sai kehuja.
Pienen levon jälkeen aloimme taas lämppäämään päivän toista kilpailusuoritusta varten. Toinen suoritus meni paremmin, kuin aikaisemmat suoritukset ja valmentajatkin kattoivat maton reunalta ihan kikseissä. Itsehän mun piti ottaa kuvia Galinan turbokameralla suorituksesta, mut ehin ottaa 4 kuvaa ja sitten se mäkätti akun loppumisesta, pöh.

Oltiin ainoa joukkue omassa sarjassamme, eli ylläripylläri kultaa tuli! Pisteitä tuli päälle neljäntoistsa. Palkintojen jaon jälkeen alettiin heittää vähän poseerauksia kehiin ja muutama kuva napsastiin. JA NONNI! Unohdinko ees sen kamera johdon himaan, eli en saa kuvan kuvaa tänne!

Kuvia tulee siis myöhemmin ja nyt minä lähden ottamaan unta palloon, koska huomenna odottaa Turussa Caribia Cup ja lähtö on ihanaakin ihanammalla kello 5.46 junalla. Ja krisujen soitto-herätys-varmistus-rinki alkaa aakkosjärjestyksen mukaan itsestäni klo 4.30!

Antsa kuittaa Bomfunk MC's:n tahtiin ja nukahtaa pian pystyyn.

2 kommenttia: