sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Viikko ja kaksi päivää!

Muutama viikko sitten Kisakalliossa oli tosiaan juniori maajoukkueringinleiri, jolle mekin osallistuimme. Ajomatka Lohjalle oli semi pelottava, kun tiet pöllysi valkoisena ja lunta satoi siihen malliin, ettei eteenpäin nähnyt kunnolla kuin ehkä kymmenen metriä. Jossain vaiheessa edettiinkin moottoritiellä sellaiset päätähuimaavat 35km/h!

No perille selvittiin kuitenkin onneksi turvallisesti. Leiri alkoi mukavasti kahden tunnin tehokkailla omilla treeneillä. Seuraava tunti oli Iiriksen pitämiä perusharjoitteita piruettien ja tasapainojen kehittämiseen. Saatiin tosi hyviä neuvoja etenkin pystyvaa'an kehittämiseen, ja tunnin akrobatia osuudella huomasimme, että kyllä sitä senioritkin pystyy vielä temppuilemaan :D

 Perjantain viimeinen tunti oli älyttömän innostava ohjelma treeni Hanna Asikaisen kanssa. Vaikka kello oli yli yhdeksän, niin hirveellä innolla ja adrenaliinipiikillä onnistuttiin vielä vetämään ohjelma läpi ja Hannalla oli paljon hyviä vinkkejä ja kommentteja ohjelmasta. Poistettiin muun muassa paljon sipisipisipisipisipinää ja täpitäpitäpitäpitäpitäpinää ohjelman liikkumisista! Perjantaista jäi kaiken kaikkiaan tosi kiva fiilis taas jatkaa treenaamista seuraavana päivänä.

 Lauantaina herätys oli siinä puoli seiskan aikaan (herätyskellon soidessa fiilis ei enää ollut niin kiva). Sitte vaan hiukset siististi, treenikamat päälle ja nopeasti aamupalalle. Treeniohjelma alkoi Iiriksen jalkatekniikalla ja liikkuvuudella. Taas saatiin eri liikkeiden kehittämiseen ihan uusia, hyödyllisiä vinkkejä, joita Iiris oli maailmalta kerännyt. Treeni oli Kisakallion uudessa salissa, ja sen isoista ikkunoista oli treenin ohessa ihana seurata, miten aurinko alkoi nousta ja ihana lumimaisema tuli esiin :)



Lounaan jälkeen oli taas omaa treeniä, jonka aikana Päivi seurasi Riinan valmennusta ja antoi tälle lopuksi ohjeita, kuinka valmennusta voisi vielä kehittää. Me emme noita Päivin neuvoja kuulleet, mutta Riina kertoi sen verran, että meidän joukkueella on kuulemma oma kieli ja eleet, joita ulkopuolinen ei ymmärrä ollenkaan :D


 

Yhden oman treenin jälkeen oli sitten vuorossa kauan odotetut (ja pelätyt) lihastasapainotestit. Mutta kai ne ihan hyvin meni, nyt vaan odotellaan tuloksia! Testien lomassa käytiin aina syömässä ja onnistuttiin (lähes) kaikki ahtamaan ittemme ihan täyteen ja Vipen ohjelmatreeniin ja sen jälkeiseen ohjelmien esitykseen oli sitten kiva mennä aivan hirveessä ähkyssä! Lauantai loppui "kasva urheilijaksi" luentoon, jolla meille vielä kerrattiin urheilijan nukkumisen, syömisen ja treenin tasapainon tärkeyttä.

Vika leiripäivä alkoi leppoisasti kello kahdeksalta tasapainojen oikeaa suoritustekniikkaa treenaamalla. Toisin sanoen yritettiin siis paikantaa kaikenmaailman eri lihaksia kehosta ja saada ne käyttöön tasapainoissa. Noiden kahen tunnin aikana ehti saada melko hämmentyneen fiiliksen, mut opittiin paljon uutta ja saatiin lisää ajateltavaa!

Vuorossa oli taas pari tuntia omaa treeniä, ja niiden jälkeen sunnuntain viimeinen tunti, joka oli tanssia. Teimme kahta erilaista show painotteista sarjaa. Vaikka pieni väsymys painoikin päälle ja keskittyminen ja oppimiskyky ei ollut aivan parhaimmillaan, niin tunti oli tosi hauska ja hyvä loppukevennys leirille! Toinen sarja oli Rihannan tahtiin, ja nyt tästä biisistä tuleeki mieleen vaan se tanssi ja discokäsi:


Kaiken kaikkiaan tosi hyvä leiri ja kaikin puolin hyödyllinen! Ja sen kruunasi tietty Kisakallion älyttömän hyvät ruoat! :D Viikonlopun treenistä jäi siis hyvä fiilis ja lihaksistakin kyllä huomasi, että töitä tuli tehtyä!


Ylppärikausi avattiin heti leirin jälkeisellä viikolla äidinkielen tekstitaidon kokeella, ja tämän viikon alussa oli vuorossa englannin ja ruotsin kuuntelut. Viikko on ollut muutenkin todella tapahtumantäyteinen! Torstaina oli Sallan, Seenan, Liisan ja Annikan penkkarit, sekä Hillan, Empun ja Saran vanhojen tanssit. 


Perjantaina taas tavattiin meidän uusi psyykkinen valmentaja Tuulia! Se oli jännää, koska meillä ei aiemmin ole suoranaisesti ollut tällaista psyykkistä valmennusta. 

Sunnuntaina menimme laskiaisen kunniaksi, ja koska treenisalit eivät olleet auki, Paloheinään pulkkailemaan. Mäkien ylösnouseminen kävikin ihan treenistä! 



Emppu ja Liisa on solariumissa.


Huomenna taas jatkuu ohjelman kehittäminen seitsemän tunnin treeneillä kotisalilla Latokartanossa. Matkat Rostoviin on vihdoin hankittu ja viisumitkin on kaikenlaisen sähläyksen jälkeen nyt hoidettu. Puvut on valmistumassa Maijan ja Eitsun toimesta ennätysnopeutta ja ensi viikolla päästään varmaan koristelemaan! Viikko ja kaksi päivää Rostoviin lähtöön!!!

-Seena


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti