torstai 19. toukokuuta 2011

Sateenvarjoja yhdeksän kappaletta kiitos

Heijsan alla!!

Nyt on siis saatu kisakausi purkkiin ja päästään alottamaan uudet kujeet.
MM- karsinta Tapiolassa oli siis tämän kauden viimeinen kilpailu ja se meni ihan hyvin. Kilpailussa oli kaksi näyttöä joihin kumpaankin lähdimme hakemaan vahvaa suoritusta ilmeen ja tunteen kera. Ilmettä sitten haettiinkin ennen suoritusia harkkasuoritusen jälkeen, sillä harkka ei ollut hyvä ilmaisultaan eikä yhtäaikaisuudeltaan. Suoritusissa paransimme harkasta paljon, vaikka suoritukseen sisältyikin pari virhettä. Kummankin suoritusen jälkeen oltiin ihan hyvillämielin. Vielä kisan jälkeen napsimme parit valokuvat ja lähdimme kotia kohti.

Treeneissä ollaan nyt riehuttu välineiden, hattujen ja sateenvarjojen kanssa. Ollaan tehty tanssi sateenvarjojen kanssa, jonka teema liityy tulevan kevätnäytösen teemaan eli matka maailman ympäri.

Tiistaina esiinnyttiinkin sitten Helsingin Kotkien kevätnäytöksessä tällä uudella tanssilla ja kisaohjelmalla. Tanssi oli tehty edellisenä päivänä loppuun, joten muistelemista siinä oli... Vaikka Antsa ja Annika olivatkin sairastuneet, selvitimme kummatkin ohjelmat ihan hyvin läpi. Oli hauska tunnelma esiintyä Roihuvuoren ala-asteen pikkusalissa, jossa ennen treenailimme:)

Seuraavaksi on luvassa Elisen oma kevätnäytös Lumossa sunnuntaina. Sinne Olga on opettanut meille ja joillekin rytmisille yhteistanssin. Sekin mennään esiintymään yhden treenin voimalla, mutta kyllähän se onnistui viime tiistainakin, joten hyvin se menee sunnuntainakin. Kevätnäytökessä nähdään meitä matolla kahdella tanssilla ja kisaohjelmalla.

Vielä on kevätnäytösen jälkeen luvassa yksi esiintyminen, nimittäin suuressa your move-tapahtumassa.

Saatiin muuten vihdoin ja viimein Elisen edustustakit ja oikein hienot ovat!! :)

- Liisa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti