sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Aluekisat

Elikkäs tänään oltiin aluekisoissa Hyvinkäällä. Saatiin autokyydit sinne ja takaisin, joten aamuherätys ei ollut niin aikainen kuin yleensä :). Heti kun saavuttiin perille, aloitettiin lettien ja nutturoiden teko. Aivan kaikkien hiuksia ei vielä saatu laitettua, kun piti jo alkaa lämmitellä harkkasuoritusta varten. Harkkaan ei oltu tyytyväisiä, pieniä virheitä ja eriaikaisuuksia tuli paljon. Musiikki myös alkoi aika yhtäkkiä, joten osan keskittyminen taisi herpaantua jo alussa.

Virheiden korjausten jälkeen tehtiin loput nutturat valmiiksi ja laitettiin meikit naamaan. Osa kävi vielä kaupassa ostamassa vähän eväitä. Suoritukseen valmistautuminen aloitettiin hyvissä ajoin ja paremmalla fiiliksellä kuin aamulla. Suoritus oli nyt jo paljon parempi ja ilmeitäkin löytyi huomattavasti enemmän verrattuna aiempiin kisohin! Pari isompaakin virhettä varmasta fiiliksestä huolimatta mahtui mukaan ja se verotti osansa pisteistä. Parantamista vielä siis löytyy, niin kuin aina!

Kotia kohti lähdettiin siis iloisesti kultamitalit kaulassa :). Pisteitä oli kertynyt tällä kertaa 15.56. Nyt sitten tiedetään mitä ensi viikolla treenataan ja kovalla tahdonvoimalla lähdetään kohti SM-kisoja!

Terkuin Heini

3 kommenttia:

  1. Onnea kultamitalist! Teiän ohjelma on ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea! Tykkään TODELLA paljon. Teillä on aina ollu mielenkiintosia ohjelmia mut tän kevään on selkeästi mun suosikki!

    VastaaPoista