sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Under pressure

Taas vierähti yksi treeniviikko ja kisat lähenee koko ajan. Tänään meillä oli Kampissa ns. katselmustreeni, eli kutsuttiin meidän perheet ja kavereita, sekä muutama tuomari katsomaan ohjelmaa, että saataisiin vähän lisäharjoitusta esiintymiseen kun on enemmän paineita. Myös Elisen Smaragdit, sekä Keravan Naisvoimistelijoista Terrat ja kaksi pienten joukkuetta olivat esiintymässä.



Näytimme ohjelman kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta meni vähän tutistessa kun adrenaliini taisi virrata liiankin vahvasti, mutta tokaan esitykseen jo rauhoituimme ja Riinakin oli tyytyväisempi. Se kuulemma vain hämmästytti että meistä irtosi vielä noin paljon enemmänkin energiaa! Tuomarilta ja katsojilta saatiin palautetta, että ollaan mm. kehitytty selvästi ja että ohjelma on tosi hyvä :) Vielä kuitenkin treenattavaa on ja vika kuukausi käytetään tehokkaaseen ohjelman harjoitteluun!







Anzalta ilmeisesti murtui häntäluu tiistaina, kun se liukastui tän mukavan lumimäärän takia rappusissa ulkona. Siksi Anza ei pystynyt nyt vielä esiintymään ja tekemään ohjelmaa, ja juoksi vain matolle aina tekemään omat osansa nostoissa. Toivottavasti häntäluut kuntoutuu nopeasti!

Perjantaina saatiin myös vihdoinkin Virosta ostamamme pukukangas Suomeen, ja ompelija pääsee tekemään meidän uusia pukuja!

-Seena kuittaa

5 kommenttia:

  1. Hieno nosto! Tosi kiva nähdä teidän ohjelma sitten kisoissa, toivottavasti on hieno :)

    Mitä liikettä teette tossa yhdessä kuvassa, jossa kädet on lattiassa? Näyttää akrobatialiikkeeltä, mut eikö ne oo kiellettyjä sm-sarjassa yli 1/3-osalta joukkueesta? Jännältä näyttää kuitenkin :D

    VastaaPoista
  2. lantio ei saa mennä pään yli kun 1/3 joukkueesta eli toi on varmasti sallittu :) joo kiva nähdä uus ohjelma!

    VastaaPoista
  3. miksei kaikilla ole tossuja jalassa? :-o

    VastaaPoista
  4. hei ihan sika kiva kun laitoitte kuvia ohjelmasta! :)) kivalta näyttää, varsinkin tuo nosto. ja mä en kyl usko et ootte tarkotuksel laittanu jotai akrobatiaa ohjelmaan, kyllä nyt sen verran kaikki tietää että ne on kiellettyjä :D Venaan kisoja innolla!!!

    VastaaPoista
  5. Kiitokset kiitokset kaikille kehuista :)
    Kyseinen temppu ei oo akrobatialiike, ei oikein tiedetä mikä sen joku virallinen termi on, ite kutsutaan sitä vaan "tempuksi".
    Ja vaan osalla on tossuja jaloissa, ku on kaikennäkösiä epämääräsiä haavoja, ettei ne sitte repee enempää taikka tahri mattoja :)

    VastaaPoista