lauantai 14. maaliskuuta 2009

Mäntsälä Mustan kissan cup



Eli Mustan kissan cup oli Mäntsälässä 14.3, sinne me krisut lähettii sitten toisiin tän kauden kisoihin. Heräsin aamul kuudelta tuskasesti ja olin melkoisen peloissani muistaakohan Sara herätä ollenkaan. Sara ja minä oltiin sit kuiteskin Mäntsäläs ekoina (voiks tätä uskoo?!!).
No melkeen heti ku oltiin tultu laitettiin harkkakamat ja ruvettiin lämppää hämppiksien kaa yhessä. Anza ei sit kisannu ku oli kaatunu edellisenä päivänä jotenkin rähmälleen ja sen käsi jotai vammas. Eli vaihettiin sit useat paikat uudelleen. Harkka suokka meni melkoisen hyvin ku meijän vaa käskettiin pitää hauskaa, siin kuitenkin oli paljon parantamisen varaakin. Pitää myös muistaa et noti ja janni oli kipeitä ihan kunnolla (Notil angiina, Jannil joku sönkkötauti) nii niil ei varmaan paras kunto ollut tänään ;).
Harkkasuokan jälkeen alko kaikki hiustenlaittohommelit. No ekaks nutturat meni ihan hyvin ,mut sit eka kerta irtoripsien kaa tuotti tuskaa melkein kaikille + myös notille ku se joutu laittaa lähes kaikkien ripset, eikä aikaa ollut muutenkaa mitenkään liikaa. No siinä sit laitettii ja sukkiksiikin meni rikki mut jotenkuten ehittiin marssiin.

Marssin jälkeen mentiin suoraan kisalämppään. Se tapahtui pienessä tilassa, mutta hyvinhän se sujui. Krisut on tunnetusti vammasia, joten buranaa meni yks jos toinenkin. Ja asiaan eli lämppä meni hyvin ja sitte lopulta oltiinkin odottamas pikkuses kopperos et päästäis kisaamaan. Haluttiin niin päästä näyttämään uus ohjelma.Ja kun oltiin lavalla ja musa alko, nii se oli ihanan kovalla ja siin kuulu kivasti kaikki pikkusetkin äänet. Myös jotkut naperotkin oli huomannu sen, ku ne vaa kikatteli siellä ja taputti. Ohjelma meni paljon paremmin kuin alkulämpäs, yritettiin hymyillä paljon ja mentiin suht samaan aikaan. Tapahtu siel pikkuvirheit, mut ne korjattiin hyvin. Pisteit saatiin sit lopulta tän hetkinen ennätys 14.56 ! Ensimmäisinä oli Bixbit, toisina Terrat, ja me päästiin kolmansiksi! :) . Palkintojenjaosta saatiin sitten ne ihmelliset kissamitalit ( jonka Sara jo tiputti ja se meni rikki).
Löysin lisää tietoa:

14-16v
1. turun urheiluliitto bixbit 4.23 2.85 8.4 15.48
2. knv terra 4.13 2.6 8.15 14.88
3. helsingin kotkat Kristallit 4.56 2.7 7.3 14.56

PS. tartosta vielä pari kuvaa :>
Ja tää ihana donitsi, joka on melko huonosta kuvakulmasta ( ja ollaan jo nousemassa tosta ylös, siks tossa toi söhellys :D )

By:Emppu




Mäntsälän kisapaikalta juna-asemalle




Elikkä kisat oli jo kisattu ja alkoi valmistautuminen kootimatkalle. Sara, Emppu ja Seena menivät meidän valmentajan Natskun kyydillä Helsinkiin, minä (Noti), Antsa, Janni, Heidi, Gali ja Kekku lähdettiin taivaltaa Mäntsälän juna-asemalle ja sieltä sitten Helsinkii.


Ensin meillä ei ollu hajuakaan missä se asema oli joten Antsa ja Kekku kävi kysyy neuvoo kisojen järjestäjiltä. Galina oli sanonu et matkaa on vaa joku kilsa mutta sen arvaus meni sitte vähä väärin. Mulla oli vatsa ihan hemmentin kipee ku se oli ihan turvoksis, ku ei oltu syöty ku jotai pikkueväitä ja epäsäännöllisesti ja se oli vähän sekasinki, joten kolmen kilometrin matka kuulosti oikein miellyttävältä :D. No sit lähdettiin taivaltaa sinne asemalle. Matka meni ihan hyvin lukuun ottamatta mun valitusta. Jouduttii kyl kysyy jossain vaiheessa uudestaan neuvoo ku Antsan ja Kekun suunnistus ei ole ehkä se parhain.. ;).


Vihdoin oltii siel asemalla, mutta sit alko taas valitus ku huomattii et joudutaa venaa 40min sitä junaa. Mentii istuu penkeille, jotka kylläkin oli iha helvetin kylmät, ja Gali avas sen salmiakkisuklaa paketin ja mussuteltii sitten niitä siinä. Antsa oli menny aseman reunalle katteleen raiteille, tulin siihen viereen ja hyppäsin sitten sinne raiteille, upposin kyl lumeen, jota oli melkee polvii asti siel raiteil. Lopulta sitten hypeltii siellä Kekun, Galinan ja Jannin kans. Galina alko tekee pystäreitä siellä, ja minä ja Kekku innostuttii kans.


Kyllähän se aika hyvin meni pystäreitä ja kellistyksiä tehdessä :D
Jossai vaihees huomataa et oho tuoltahan tulee juna, ja toisesta suunnasta kans. Ne ei kyl tosin menny siit raiteist mis me oltii, paitsi se yks juna joka meni, silt raiteelt missä Galina hillu, kovaa ohi ja tööttäs ku Kekku tanssi sille kuskille jotain tanssii, ni jos ei oltais käsketty Galinaaki pois sieltä ni oltais jouduttu sanoo heihei hyvästi :(. No sitten kun vaara oli ohi, jatkui junaraiteilla keikkuminen.
Nnoo sit vihdoin ku juna tuli ja päästii lämpimää, ni ei tietenkää ollu paikkoi vapaana mihi oltais voitu mennä istuu. Jäätii sitte seisoo sinne ovien läheisyytii ja oltii armeijapoikien katseen alaisina :D. Juna-matka meniki aika nopee, ja mietittii mihin voitais mennä ku kukaa ei halunnu mennä viel kotii (paitsi Janni joka on vieläkin ihan kipeenä). No loppujen lopuks päädyttii yhtee ja ainoon vaihtoehtoo... mäkkii :p. Oli erittäin kiva mennä sinne nuttura ja hileet päässä, kisameikit naamassa ja edustettii viel ulkoitakeillaki siellä, eihän siinä sitten muuta kun pari katsetta kerätty. Istuttii ja syötii siel siel sit johki kasiin asti, paitsi Antsa joka on ollu nyt jo puol vuotta mäkkiboikotis, ja jälkee lähdettiin sit kotia päi. Heidi tuli meille yöksi joten sain vihdoin matkaseuraa kotiin, enkä joutunu menee yksin :).
Siin oli mun, Galinan, Heidin, Antsan, Kekun ja Jannin taival Mäntsälästä kotia :D
Terv. Noti
P.S. Oli oikein kiva sunnuntain harkka 3h, ku takareidet oli junaraiteil tehtyjen pystärien jälkeen oikein hyvin auki :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti